Συνδεθείτε

Καλώς ορίσατε στα ενοικιαζόμενα δωμάτια Studios Suzanna. Το συγκρότημα βρίσκεται σε ένα από τα καλύτερα τουριστικά μέρη της Νότιας Θάσου, το Ποτό. Ο συνδυασμός φυσικής ομορφιάς και της φιλοξενίας των ντόπιων θα αφήσει ικανοποιημένο και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των Studios Suzanna αποτελεί η οικογενειακή ατμόσφαιρα , το ήρεμο και συνάμα φιλικό περιβάλλον.

Στον εξωτερικό μας χώρο υπάρχει πισίνα και παιδική χαρά. Η εξωτερική μας πισίνα είναι καλαίσθητη και πάντα καθαρή, προσφέροντας σας δροσιστικές στιγμές τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Οι σύγχρονες ανέσεις, η παραλία και το τοπικό χρώμα που προσφέρουμε θα κάνει τις διακοπές σας αξέχαστες!

Λίστα χαρακτηριστικών και παροχών

Τιμολόγηση

  • 3+1 STUDIOS

    ΜΕΓ. ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ : 4 ΑΤΟΜΑ Όλα τα Studios μας διαθέτουν μεγάλες βεράντες - μπαλκόνια. Προσφέρουν άνεση, ευχάριστη ατμόσφαιρα, καλαισθησία και σας καλωσορίζουν σε ένα ιδανικό περιβάλλον χαλάρωσης και απόδρασης από τα συνηθισμένα. Η κομψή διακόσμηση τους, αποτελεί γωνία ηρεμίας και φιλοξενίας, συνδυάζοντας τα με μια χαλαρή ατμόσφαιρα και πολύ φιλικούς ιδιοκτήτες. Το υψηλό επιπέδου επαγγελματισμού και η καλαισθησία είναι ο πετυχημένος συνδυασμός που ακολουθούμε εδώ και χρόνια. Εντυπωσιάζοντας και ικανοποιώντας τις προσδοκίες και απαιτήσεις κάθε επισκέπτη.

  • ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ

    ΜΕΓ. ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ : 4 ΑΤΟΜΑ Όλα τα Studios μας διαθέτουν μεγάλες βεράντες - μπαλκόνια. Προσφέρουν άνεση, ευχάριστη ατμόσφαιρα, καλαισθησία και σας καλωσορίζουν σε ένα ιδανικό περιβάλλον χαλάρωσης καi απόδρασης από τα συνηθισμένα. Η κομψή διακόσμηση τους, αποτελεί γωνία ηρεμίας και φιλοξενίας, συνδυάζοντας τα με μια χαλαρή ατμόσφαιρα και πολύ φιλικούς ιδιοκτήτες. Το υψηλό επιπέδου επαγγελματισμού και η καλαισθησία είναι ο πετυχημένος συνδυασμός που ακολουθούμε εδώ και χρόνια. Εντυπωσιάζοντας και ικανοποιώντας τις προσδοκίες και απαιτήσεις κάθε επισκέπτη.

Αναζήτηση τοποθεσίας

Μόνο οι επισκέπτες που έχουν κάνει κράτηση μπορούν να κάνουν κριτική.